Då euforin uteblir

26.01.2013 kl. 16:01
18 km står prickat in för imorgon, men finländare som jag är har jag bokat in krabbis (eller åtminstone lite huvudvärk), och är således tvungen att utföra det idag istället.

Kände mig inte helt hundra på morgonen efter en dålig natt med hostigt barn, men jag harde stämt träff och tänkte att jag lika bra kan springa och sluta sjåpa mig. Allt är faktiskt inte alltid roligt.

Efter första tian tackade mitt sälskap för sig, och jag fick fortsätta ensam. Jag både irrade bort mig, fick kallt, hamnade i världens snålblåst och hade ont i magen. Drickan var slut och energin på ranson. Men fram kom jag och saldot blev dryga 20 km.

Ställvis var det jätte fint, särskillt på stigarna bakom kolonistugorna, men den rena lyckan infann sig aldrig. Jag kom aldrig in i mitt flow, utan hela tiden var det något som inte var bra. Kände mig som världens gnällapa och blev nästan glad då jag upptäckte blåsorna på fötterna. Lite som ett fysiskt bevis på att det inte var min dag idag.

Idag får jag dock gå ut och äta på restaurang, så jag känner att jag blir skäligt kompenserad
fua fua
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: 

33 årig tvåbarnsmamma och formgivare. Gillar vackra saker, särskillt saker som är så fula att dom är vackra. Jag har nervösa fingrar och springiga fötter. maila mig på fua.ratata(ät)gmail.com

 

Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer

21.05, 11:50Reklam av Hanna
21.05, 11:33Typiskt av Lisa
21.05, 11:29Reklam av Lisa
21.05, 11:07Reklam av Pia
20.05, 18:56Reklam av Fager Dam
Fua