Sirapsspring

19.05.2014 kl. 18:29

Ett arbetsdrygt projekt tog musten ur mig och min träning förra veckan, så det blev inget spring.

Igår (kl tie på kvällen) var jag klar med härligheten, så jag planerade in ett pass till förmiddagen.

Nå, alla vet vi ju att det aldrig går som planerat, och kl 04.00 hade jag en sjuk flicka som gnydde i min säng. Inget dagis betyder inget spring, men genast kl fyra kom jag iväg.

Oj söta öde vad det var tungt! Som att springa med tuggummi under fötterna. Har en deal med mig själv (som jag lärt mig av Sandra Eriksson) att låta det kännas skit i 3 km. känns det skit efter det så får man vända hem. Efter tre kilometer var det lite bättre, men stundvis vansinnigt tungt. Vände hem efter tre och lenkkin slutade på lite över 6 km. Långt ifrån en höjdare.

På vägen hem träffade jag på en bil som hade träffat på en cyklist (eller tvärtom), och det var inte vackert. Mycket blod och glassplitter, men det såg ut att ha gått helt okej ändå (grundar det på att offret satt inne i ambulansen). ANVÄND HJÄLM gott folk!

fua fua 

33 årig tvåbarnsmamma och formgivare. Gillar vackra saker, särskillt saker som är så fula att dom är vackra. Jag har nervösa fingrar och springiga fötter. maila mig på fua.ratata(ät)gmail.com

 

Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer

21.05, 11:50Reklam av Hanna
21.05, 11:33Typiskt av Lisa
21.05, 11:29Reklam av Lisa
21.05, 11:07Reklam av Pia
20.05, 18:56Reklam av Fager Dam
Fua