Dags

21.05.2014 kl. 13:29

Jag har alltid stört mig på jomare. Folk som år in och år ut klagar över samma sak utan att göra något åt det. Jag tror starkt på att vi alla är skyldiga oss själva att försöka ändra på en situation vi inte gillar.

Nu är jag ju inte så naiv att jag skulle gå omkring och tro att hungersnöden i Afrika beror på att ingen bara ha jaksa gå till butiken, om ni fattar vad jag menar, så vi tar inte den diskussionen här.

Jag vill inte göra reklam på min blogg för saker jag inte tror på. Jag bara vill inte. Och jag kan marra eller så kan jag ändra på saken.

Jag tycker att karin gjort ett fantastiskt jobb på ratata. Hon har kämpat och fäktat. Förverkligat en dröm. Gjort sin egen lycka och satt sitt spår. Det är fint. Jag ger henne 1000 poäng av 75 möjliga.

Men ratata är inte mera vad jag skrev in mig på. Som i ett förhållande där båda parter växer, men åt olika håll. Vi har helt enkelt vuxit ifrån varandra och det är dags att gå. Må hända att det går som för många, att den stora världen inte var så fin som i drömmen, och det gamla trygga kallar en tillbaka. Tills dess, så adjö och tack för åren. Det har varit kul.

Jag har skaffat mig en egen lya och inreder för fullt. Där kommer det att vara lite stökigt till en början, men jag skall försöka få ordning på kåken så fort som möjligt. Hoppas du vill följa med!

fua fua 

33 årig tvåbarnsmamma och formgivare. Gillar vackra saker, särskillt saker som är så fula att dom är vackra. Jag har nervösa fingrar och springiga fötter. maila mig på fua.ratata(ät)gmail.com

 

Follow on Bloglovin bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kategorier

Senaste kommentarer

21.05, 11:50Reklam av Hanna
21.05, 11:33Typiskt av Lisa
21.05, 11:29Reklam av Lisa
21.05, 11:07Reklam av Pia
20.05, 18:56Reklam av Fager Dam
Fua